Karin helt privat ( Karin, all in privat)

Hei, og velkommen hit.

Skottland

Etter en fantastisk sommer med barn, barnebarn og mor, har jeg nå tatt turen til Skottland med Erik, som fyller 50 år i år. Siden jeg som vanlig ikke er hjemme når han har bursta 1 oktober, for da er jeg i Strasbourg, og siden han ikke vil ha noe burstaselskap, valgte jeg å gi ham en tur til Islay. Han elsker whisky ( noe jeg ikke gjør) men det var min presang til ham.

Planen min var å blogge om turen dag for dag, sånn at mine whisky-elskende venner også kan ta del i denne turen.

For å lese hvordan reisen var , finner dere denne under Skottland.

Stor gutt

Se så stor Elias har blitt !

Ny gutt

Det nye skuddet på familietreet, Laurits 🙂

Lenge siden.

Nå er det skikkelig lenge siden jeg har skrevet noe som helst på bloggen min, det må jeg forsøke å gjøre noe med. 

For siden jeg var her sist , har jeg fått et nytt barnebarn ( se under familie) det har vært barndåp. Det har vært jul og påske....uff dette er nesten litt pinlig.

Men livet har fart relativt bra med meg , men tiden strekker liksom ikke til. Da er det bloggen som får lide.

Jeg skal bli bedre :) ( helt uten jugekors)

mine første hesper med hjemmespunnet garn :)

og jeg er ganske stolt over å ha fått det til 😀

Jeg fikk rokk

jeg fikk altså rokk til burstaen min av Erik og min mor. Men noen skulle advart meg .. jeg er jo blitt helt hekta.

Litt plundrete i begynnelsen men nå går det som en drøm... også så morsomt .

Husfliden kan se langt etter meg som kunde på en stund tror jeg, for nå er det hjemmespunnet garn som gjelder.

Brudekisten

Jeg er svært opptatt av tradisjoner og håndbåren kunnskap, derfor laget jeg en brudekiste til datter , da hun giftet seg sist helg. Dette var for å gi videre til henne den kunnskapen jeg har og formidle det andre kan.

Jeg tror kisten gjorde stor lykke, og dere kan se hva den inneholdt ved å trykke på Brudekista oppe til høyre.

Bryllup i Granvin

Da er Silje og Mikal for ektefolk å regne.

Bilder fra bryllupet finner du oppe til høyre. Kos dere med vakre bilder av et nydelig brudepar

Ut på tur, aldri sur

Hei igjen, nå er det år og dag siden jeg har fått rapportert fra reisene mine. dette skyldes selvsagt at jeg har vært på reise og ligget mer eller mindre i veska til eieren min i hele vår. Men nå er jeg back...bæææ....

Jeg har  noen først noen bilder fra diverse steder jeg har vært og folk jeg har møtt, men så har jeg hatt en heftig tur til Venezia .. ikke for sarte sjeler ...bare så det er sagt.

Du finner bildene under Ullf på heisatur ...hehe... resten er på Ullf side

Gratulerer med dagen

Jeg ønsker hele det norske folk en flott feiring . De aller fleste av oss har god grunn til å feire denne dagen.
På mine mange reiser rundt om i verden ser jeg hvordan andre mennesker sliter i land hvor demokrati og menneskerettigheter er et fjernt begrep.
Det setter 17.mai i et riktig perspektiv for meg.
Så kos dere , og tenk litt over hvor mye vi har å være glad for.

HIPP,HIPP,HURRRRRRRA

I wish all the Norwegian people a happy celebration of our libertyday.

En dag i mai / One day in May

OJ! nå er det blitt vår, og jeg har ikke bidratt stort her inne. Jeg har hatt så mye å gjøre, både når det gjelder håndbåren kunnskap og når det gjelder jobb og reiser, at jeg har alldeles forsømt hjemmesiden min.

Jeg skal skjerpe meg...Jeg lover! Selv om jeg har lovet det før ....

WOW, the spring has arrived, and I have not done much on my blog lately. Sorry about that, but my needlework, travelling and job has taken my time .
I will improve...I promise...😀

Bli med på Vestlandsopprøret

http://www.facebook.com/#!/Vestlandsopproret

Her finner du linken på Facebook. For alle vestlendinger som er av samme oppfatning som oss, vi ønsker å gjøre opprør mot Monstermaster, sykehusnedleggelser og for lite bevilgninger til infrastruktur, kultur og idrett, støtt oss i opprøret!

Innlegg på bloggen min om datalagringsdirektivet

her kan dere lese om høringen om implementeringen av datalagringsdirektivet

http://dagtildagpstortinget.blogspot.com/2011/02/implementeringen-av-datalagringsdirekti.html

11 januar 2011

Godt nytt år ! Happy New Year !

Da har vel de fleste lagt feiringen bak seg, og foran oss ligger et år vi ikke kjenner.
Det er nok i likhet med med tidligere år, fylt av gleder og håp, men også av sorg og fortvilelse. For hvordan kan vi sette pris på de gode dagene , hvis vi ikke har noen av de vonde?
Men la oss sette håpet i fokus for 2011. Håp en bedre verden, håp om at vi kan gjøre en forskjell for de menneskene som kanskje ikke lenger har noe håp.
La oss antrenge oss litt for å se de vi ellers overser.  Det kan faktisk gjøre dagen bedre for noen. Den største glede man kan ha, det er å gjøre andre glad, var et mine barndoms mantra... Så skal jeg som nyttårsforsett forsøke å gjøre det...for da får jeg også et godt år, med mye glede.

Et riktig godt nyttår  til dere alle.


Most of us have probably put the celebrations behind us, and in front of us is a year we still not know.
But my quess is that it looks alot  like the year we just left, filled with happiness and hop, but also grief and despair. But how can we appreciate the good days , if we don't experience some bad once?
I will put hope in focus for 2011. A hope for a better world, a hope that we actually can make a differense for people that no longer have any hope left.

The greatest joy you can have , is to make others happy; so I was told when I was a kid. This will be my New Year boost. If I can make someone happy, then I will have a nice year myself🙂


A Happy New Year to you all !

Advent

Da er nesten adventstiden over, og snart er det jul. Etter en lang og hektisk høst, skal det bli godt med noen stille dager. Tid til ettertanke, kos og hygge.
Jeg er heldig, jeg har familie og mennesker som er glad i meg og bryr seg om meg. Men ikke alle har det, og jeg tenker litt ekstra på dem i denne tiden. For det er vel den tiden på året hvor ensomme mennesker ,kanskje kjenner seg litt mer alene enn ellers.
I år har jeg gitt barna mine en noe uvanlig julepreang, men det kan jeg ikke riktig fortelle om  enda, for da blir det ikke noen overraskelse.... Men kanskje det vil gi også dem noe å tenke over.

Then the Advent is nearly over, and soon it's Christmastime. After a long and rather busy fall, it will be nice just to have some calm days. Time for aftertoughts.  I am a lucky person, I have family and friends that love me and care about me. But not all of us have that, and I will think a little extra of them . This time of year make lonely people more lonely than usual i think, and maybe that a warm thought can make them feel a little less lonely.
This year I have given my children, an unusual present, but I cann't tell yet, because then it would not be a surprice , would it? But I quess it will give them something to think about.... And that is what's it all about......

Ullf har vært i Tyrkia

Og der var det sol og glede. Se på Ullfs siden hvis du vil se mer fra turen hans.

November 22

Nå er vi i november, og ute er det kaldt. Da er det jo deilig å tenne lys, og lese sakspapirer eller en god bok, eller rett og slett ligge rett ut på sofaen å lytte til en nyinnkjøpt cd.
Når tiden tillater selvsagt.
For november er en travel måned for oss her på Stortinget, og hva jeg skal gjøre denne uken skal jeg skrive ned, sånn at dere kan følge med.

Mandag ( altså i dag ) er det ikke møte i Stortinget. Da benyttet jeg anledningen til å gå til legen for en sjekk... Så tilbake til Stortinget og finlese budsjette, for å se om vi står inne på merknader vi ikke skulle stått inne på. Så skal jeg gjøre ferdig innlegget om barnevern , som jeg legger ut på bloggen min imorgen.

Tirsdag: Gastroskopiundersøkelse kl.8.00... Seminar om Kypros kl.9.00 ... Stortinget og barnevernsdebatt etter  kl.16.00 en eller annen gang. Og imellom der skrive innlegg til finansdebatten

Onsdag: Gruppemøte kl.800, spørretime, med både Støre og Faremo ..så her må vi delta. Så reiser jeg til Bergen på nominasjonsmøte, og kommer tilbake torsdag morgen.

Torsdag: Innlegg i finansdebatten. Innlegg på Hvitts bånds markering mot vold mot kvinner på litteraturhuset.

Fredag : Redegjørelse fra forsvarsministeren kl.10... Gjøre ferdig alt på budsjettet...

80-tallet

Kopierte denne fra FB...utrolig morsomt 😀

Vi lever åttitallet på nytt; Treholt er i alle medier, A-ha er på verdensturné, på kino går Karate Kid og Wall Street, det er krig i Afghanistan, alle skal jogge, Nils Arne Eggen trener Rosenborg, alle går i tights, vi lader opp til VM på ski i Oslo - men hvorfor Samantha Fox er byttet ut med Marianne Aulie, skjønner jeg ikke.....

karin 14.08.2011 12:18

Det er rokken som spinner i stua mi

Ulf Erik Knudsen 21.11.2010 23:45

Denne Ullf - var en rar fyr..... noen han minner deg om Forøvrig: Jeg er igang med egen sider..... snart på plass.

| Svar

Nyeste kommentarer

12.05 | 12:33

je hvil gjerne kjøpe denne oppskrifta

25.10 | 11:08

det er helt sant

24.10 | 22:12

Silje syns det var på tide for 4 år siden, og jeg er blitt MYE kjekkere med åra ;D

24.10 | 22:10

:D